30 napos visszavásárlási garancia

Gondtalan vásárlás! 30 napos visszavásárlási garancia*


Garancia 30
Minden az online áruházunkban vásárolt termékre a vásárlás napjától számított 30 naptári napig visszavásárlási garanciát vállalunk!

 

MEGGONDOLTAD MAGAD? NEM BAJ!
30 napig visszaküldheted a még használatba nem vett terméket. Gyári csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszahozhatod vagy visszaküldheted*** hozzánk a megvásárolt terméket és mi becseréljük bármely más termékre kínálatunkból, vagy vissazfizetjuk annak árát.

 

NEM TUDSZ DÖNTENI? NEM PROBLÉMA!
A visszavásárolt termék vételárát ajándékkártyán jóváírjuk, így egy teljes éven át válogathatsz kínálatunkban kedved szerint!
Az ajándékkártyán jóváírt összeg a feltöltés időpontjától számított 12 hónapig (365 napig) használható fel.

 

A GARANCIA30 SZOLGÁLTATÁSUNK NEM VONATKOZIK AZ ALÁBBI TERMÉKEKRE:
 

  • egyedi igények alapján összeállított padlószőnyegre
  • egyedi tapétára
  • egyedi igények alapján összeállított logós lábtörlőre
  • egyedi igények alapján összeállított design PVC-re, marmóleumra
  • készpénz helyettesítő eszközök, (pl. ajándékkártya, utalvány, kupon, stb.)
     

 

A Garancia30 szolgáltatásunktól függetlenül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. A 14 napos vásárlástól való elállás jogáról és módjáról ide kattintva tájékozódhatsz.


*A termékcseréhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a visszahozott termék bontatlan, eredeti állapotban kerüljön vissza hozzánk, a vásárláskor kiállított számla kíséretében! Tájékoztatunk, hogy a termékcsere során az eredeti összegből pénzt visszatéríteni nem áll módunkban, azonban 10 ezer forint feletti csereérték esetén Ajándékkártyán való jóváírást is kérhetsz. 
**Bontott vagy hiányos csomagolású, használt, sérült terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 
*** A termékért kérésre futárt küldünk, melynek költsége a vásárlót terheli. Bővebb felvilágosításért kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

Loading...