Add le megrendelésedet telefonon!

Telefonos rendelés menete

 

Kollégáink hétköznapokon, 8-17 óráig várják a hívásodat a +36 70 776 3801 telefonszámon.

 

 

Fontos, ezért vedd figyelembe megrendelés előtt! Ha telefonon adod le megrendelésed, akkor nincs lehetőséged bankkártyás fizetésre. Ebben az esetben kizárólag előre történő banki utalással, a díjbekérő megérkezése után tudsz fizetni. A feldolgozási folyamat ezáltal lassabb, valószínűleg egy-két nappal később érkezik meg a megrendelt áru.

 

A megrendelés folyamata:

 

1.) A vásárláshoz szükséges adatok megadása után kollégáink rögzítik a telefonos megrendelésedben szereplő termékeket, méreteket, darabszámot, illetve egyéb kiválasztandó opciókat. A megrendelésed személyes adataiddal együtt bekerül a webshop ügyviteli rendszerébe, amit követően küldünk egy megrendelés összefoglaló elektronikus levelet az általad megadott e-mail címre.

2.) Figyelmesen olvasd át a megrendelésed összefoglalóját, ellenőrizd a termékeket, a mennyiséget, a színt, méretet illetve a személyes adataidat és a kiszállítási címet!

3.) Ha mindent rendben találsz, akkor az általunk küldött elektronikus levélre válaszolva tudod érvényesíteni a megrendelésed. A levelező rendszeredben a Válasz menüpontra kattintva küldd vissza az e-mailt úgy, hogy a tárgymezőbe beírod a "MEGERŐSÍTEM A MEGRENDELÉST" szöveget!

4.) Ha hibát találsz a megrendelés összefoglalóban, akkor szintén válaszlevélben jelezd számunkra, hogy mit javítsunk a megrendelésedben! Kollégáink rövid időn belül korrigálják a megrendelési összefoglalót és újra küldik a kívánt változtatásokkal.

5.) Amennyiben érvényesítetted a megrendelésed a válasz e-mailben, kapsz tőlünk egy díjbekérő dokumentumot szintén elektronikus levélben a megrendelésedben szereplő termékek és szolgáltatások bruttó végösszegével és a banki utaláshoz szükséges bankszámlával. Kérjük, mielőbb utald át bankszámlánkra a megrendelt termékek és szolgáltatások ellenértékét, mert ez indítja el a kiszállítási folyamatokat!

6.) Amennyiben a teljes összeg megérkezik a bankszámlánkra, a kiszállítási folyamatot a normál megrendelésekhez hasonlóan kezeljük a továbbiakban.


Köszönjük, hogy Te is a Myfloor.hu webáruházban vásárolsz!

Loading...