Keress pénzt a képeiddel, rajzaiddal!

Megmutatnád a nagyvilágnak a saját képeid, rajzaid?


Szeretnél velük Te is folyamatos passzív bevételhez hozzájutni, akkor hívj minket a 36 30 297 6241 telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt a webaruhaz@myfloor.hu e-mail címre, vagy kattints ide és regisztrálj!

Saját webáruház létrehozása a Myfloor webáruházban.


Töltsd ki a regisztrációt, majd lépj be a saját fiókodba.

Ott a jobboldali menüben kattints az áruház létrehozása gombra.

Töltsd ki az adatokat és mentsd el azokat.

A Myfloor adminisztrátora ellenőrzi azokat és jóváhagyja.

A jóváhagyás előtt egyes esetekben telefonon is egyeztetünk veled.

Kérjük vedd figyelembe önálló mű létrehozásánál és rendszerünkbe történő feltöltésénél a szerzői jogra vonatkozó korlátozásokat és ezek megsértésének jogkövetkezményeit. Ezért kérünk, hogy csak a sajátmagad által készített képeket töltsd fel.

A szerzői jog alapvető hazai jogforrása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.), valamint a 2016. évi XCIII. törvény a szerzői jogok és a szerzői joghoz kapcsolódó jogok közös kezeléséről. A fentiek megsértése esetén sajnos törönünk kell az áruházadat.

Áruházad jóváhagyásáról e-mailben értesítünk. Ez után már fel is tudod tölteni a képeid és megkezdheted azok árusítását fotótapéta formájában.

 

Töltsd le a megbízási szerződést!

Szerződés letöltése>>

Azt aláírva küld vissza e-mailben a webaruhaz@myfloor.hu címre, vagy postán a Cleartex Stúdió 2040 Budaörs, Gyár u. 2. címre

 

Technikai segítség a feltöltésre váró képekkel kapcsolatban:

A termék feltöltésnél használj 800x800 px méretű képet.

A fájl formátuma jpg vagy png legyen.

A nyomtatható képeket az engedélyezés után egy szerverre tudod feltölteni. Ehhez segítségül elküldjük neked a beállításokat.

Arra figyelj, hogy a szerverre feltöltött képfájl mérete legalább 10 Mgpiyel legyen. A kép mérete, pedig minimum 3800 x 2550 px vagy annak megfelelő arányú.

Loading...