Ajándékutalvány

Vásárolj Myfloor online ajándékutalványt! (kattints a linkre)

 


Mi az a Myfloor online ajándékutalvány?

A Myfloor online ajándékutalvány egy előre feltöltött értékkártya, amely termék és szolgáltatás vásárláskor a Myfloor webáruházában váltható be. Igény szerint tetszőleges névértékkel (min. 5.000 Ft) vásárolhatod meg a kiválasztott online ajándékutalványt, az ajándékozott pedig a névérték erejéig felhasználhatja azt.

Miért jó a
Myfloor online ajándékutalvány?

 

  •   A választás szabadsága szeretteinknek.
  •   Kiemelt előnye az általános ajándékozási gyakorlattal szemben, hogy megadja az ajándékozottnak a választás 
      lehetőségét.
  •   Nagy örrömet lehet vele szerezni!


Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek. Ez nem könnyű feladat. Arra vágyunk, hogy ajándékunk célba találjon, és ne veszítse el személyes jellegét. Ebben segít a Myfloor (online ajándékutalvány) szolgáltatása.


Online ajándékutalványt szeretne vásárolni?

Keresd vevőszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken, vagy válassz 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os, 20.000 Ft-os, 50.0000 Ft címletű online ajándékkártyáinkból a webáruházban, az alábbi linkre kattintva.

E-mail: webaruhaz@myfloor.hu
Tel.: +36
/30/297-6241

Hogyan működik?

A Myfloor (online ajándékutalvány) álmaid otthona szolgáltatásába olyan minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínál a webáruházában, melyek lefedik az ajándékozás legfőbb területeit.

Az online ajándékutalvány szolgáltatás folyamata rendkívül egyszerű.

1.    Az ajándékozó webáruházunkban kiválasztja a számára tetsző ajándékutalványt, azt beteszi a kosárba, majd elküldi a megrendelést. A Myfloor webáruház a beérkezés után telefonon egyezteti Önnel az adatokat, majd küld egy számlát, amit Ön átutal. A pénz megérkezése után az ajándékozott számára e-mailon elküldjük az utalványt.
2.    A megajándékozott az ajándékutalvány a myfloor.hu  webáruházban a feltöltéstől számított 1 éven belül felhasználhatja.

Miért jó döntés az online ajándékkártya?

1.    Megadja a választás szabadságát.
2.    Ajándékozásra kiváló eszköz
3.    Szabadon választott összeggel tölthető fel.
4.    Nincs kezelési költség. A feltöltött összeg a teljes névérték erejéig levásárolható.

 


Vásárolj Myfloor online ajándékutalványt! (kattints a linkre)

 

 

 

Loading...