Milyen gyerekszőnyeget vásároljak?

Közzétette Myfloor Péter 2016-06-02 0 Vélemény Gyerekszoba,Lakberendezés,

Mindenek előtt olyat, amin a gyermeked játszani is tud.


De egy idő után nem elégszik meg ezzel, hanem szeretné megismerni a színeket, mintákat, formákat, számokat.

Majd amikor már beszél is, különleges, magával ragadó történeteket mesél, azokat, amiket az Ő szőnyegén nap-mint nap megél.

Myfloor webáruház tipp:
 

Legyél ebben partnere, barátja, játszótársa.

Hisz gyermekeid egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a játék.

Nekünk szülőknek az is a feladatunk, hogy ideálissá tegyük azokat a tereket, ahol a gyermekünk vidáman hancúrozhat.

Míg a természetben biztosítottak a természet csodái, a fák, a bokrok, a tavak, addig a gyerekek szobáit igyekszünk úgy berendezni, hogy ott is önfeledten fedezhessék fel az Ő kis világukat. Kreativitásuk és fantáziájuk végtelen, feledhetetlen élmények alapjait teremthetjük meg a saját kis birodalmukban azzal, hogy csodás gyerekszőnyegek kerülnek a padlóra.
 

Színek kavalkádja, gyermeki boldogság a Myfloor gyerekszőnyegA színek és a minták harmonizációja segítik az ideális gyerekszoba kialakítását.

Térjünk vissza a mesék világából a realitások talajára és gondoljuk végig, hogy miért érdemes az ArteEspina gyerekszőnyegek közül választani. Nem csak a mesék varázslatos világa, nem csak a színek dinamikája, nem csak a változatos forma-és mintavilág miatt, hanem a gyerekszőnyegek kiváló minősége miatt is.

A gyerekszőnyegek a mesevilág szereplőit varázsolják a gyermekszobákba. Találkozhatunk mesehősökkel, példaképekkel, de pillanatok alatt a dzsungel világában is érezhetjük magunkat. A gazdag mintavilágú szőnyegek mellett találunk visszafogottabb modelleket is, amelyek az amúgy is színes gyerekszobákba inkább ajánlatosak. A szőnyegek színét és mintavilágát hangoljuk össze a szoba többi textiljével is. Ha mintás a függönyünk és a dekorunk az ablakon, akkor célszerű egy magában mintás vagy minta nélküli szőnyegben gondolkodnunk.


Különleges a sötétben világító szőnyegek, álomba ringatják a gyermekeket.

Myfloor webáruház tipp:

Válassz Te is a 8 féle fluoreszkáló Myfloor gyerekszőnyegből.

Indiántábor, űrhajós élmények, színek kavalkádjai, delfinek, bálnák hívogató hangjai és fényei segítik álmában a gyermeked.

Világító gyerekszőnyegMivel gyermekünk a legtöbb időt a földön tölti játékkal, vegyük figyelembe a szőnyeg szálmagasságát. Célszerű rövid szálú szőnyeget választani a tisztíthatósága miatt. Ebben az életkorban még sokat építenek a gyerekek, ezért is lényeges, ha rövid szálú a szőnyegünk.

A gyermekszőnyegek alapanyaga jellemzően akril, amely kaucsukkal kezelt, természetes alapú ragasztó anyagokat tartalmaz, így semmilyen allergizáló hatása nincsen.

Az ArteEspina gyerekszőnyegei kiváló minőségűek, bírják a gyűrődést és 3 szervezet által bevizsgált engedéllyel is rendelkeznek.


Száraz tisztítást igényelnek.


A gyerekszőnyegeket az alábbi linken éred el >>

Vélemény szövege

Loading...