Karácsonyi rajzpályázat-beszámoló

Közzétette Myfloor Péter 2017-01-04 0 Vélemény Gyerekszoba,Álmaid otthona,Lakberendezés,

Sziasztok!

 

Mint azt tudjátok 2016.11.21.-én elindítottuk a „Vidd el a családot Moziba és nyerj Anyának egy dizájnos szőnyeget!” karácsonyi rajzpályázatunkat, ami minden várakozásunkat felül múlta.
Három kategóriában lehetett indulni az értékes egyéni nyereményekért. Óvodai korcsoport, alsó-és felső tagozatos iskolai korcsoport, illetve a korcsoportonkénti győztes rajzok tovább jutottak a döntőbe, ahol saját osztályuk részre nyerhetnek egy nagyszerű egyedi tapéta installációt. (Mikor ezt a kis beszámolót írom, még zajlik a szavazás, így annak végeredményéről később fogok említést tenni.)

 

 

 

Az elején említettem, hogy a pályázat minden várakozásunkat felülmúlta, ezalatt azt értem, hogy több mint 190 rajz érkezett be hozzánk a verseny ideje alatt, ez a duplája, mint amit én gondoltam, és ami számomra még megdöbbentőbb volt, hogy a rajzokra összességében 21728 szavazat!!! érkezett.
Ez egy nagyon magas szám és jól mutatja a gyerekek, szülők, óvodák és iskolák összefogásának sikerességét.
A pályázatunk célja a gyerekek képzelőerejének, kreativitásának, kézügyességének az elősegítése volt. Véleményem szerint, elnézegetve a beérkező rajzokat, igen jól sikerült.

 

Miután a pályázat véget ért, postai úton és e-mailen még sok rajz érkezett be az irodánkba, ezért a Myfloor csapatával úgy döntöttünk, hogy a későn beérkező rajzok részére indítunk egy külön kis pályázatot „Myfloor webáruház karácsonyi rajzpályázat 2.0 - A gyerekek öröme a legfontosabb!” címszóval.
Reméljük ezzel is sok örömet és boldogságot tudunk szerezni a gyerekeknek és a szüleiknek, hiszen így Karácsonykor szerintünk ez az egyik legfontosabb amit egy ember egy másik embernek adhat. ( A pályázatunk jelenleg is zajlik és a Döntővel egy időben fog befejeződni.)
De térjünk vissza még egy kicsit az első kiírt rajzpályázatunkra. Elnézve a nyertes és a többi rajzokat örülök annak, hogy sok képen megjelenik a család. A ház, az otthon meghitt melege, ami összetartja őket. A boldogság és a szeretet.

 

Köszönjünk a sok visszajelzést, észrevételt, képet, rajzot mindenkitől, akik ezzel is segítették a mi munkánkat.

 

Úgy gondoljuk, hogy megérte a sok időt és energiát belefektetni a rajzpályázatba és ezt nem szeretnénk itt abba hagyni. Tervezzük, hogy 2017-ben is indítunk több hasonló pályázatot, de az idei karácsonyig több mint 350 napot kell aludni, ezért addig is kitalálunk hasonlóan jó, hanem jobb nyereményjátékot, hogy az év minden hónapja ugyan olyan fantasztikus legyen mintha Karácsony lenne.

 

Ha a többi képre is kíváncsiak vagytok, kérlek látogassatok el Facebook oldalunkra:
https://www.facebook.com/1545937455703761/photos/…

 

Üdvözlettel:

Diószegi Szabolcs Botond és a MyFloor Csapata

Vélemény szövege

Loading...