Lakást vesz, vagy felújít?

Közzétette Myfloor Péter 2018-04-03 0 Vélemény Trendek & ötletek,Luxus és mértékletesség,Álmaid otthona,Lakberendezés,

Egyedi burkolati megoldások Budaörsön, a Cleartex design lakberendezési stúdióban.


Lakást vesz, vagy felújít?


Keresse egyedi burkolatainkat Budaörsön, a Cleartex design új lakberendezési stúdióban.

Cleartex design bemutatóterem, Budaörs - Gyár u. 2.A tavasz alapvetően a megújulásról szól, de emellett a ház és lakásvásárlások, építkezések, felújítások időszaka. Egy otthon megalkotása gondos tervezést igényel, amibe a belső terek funkcióinak meghatározása mellett beletartozik a padló, illetve falburkolatok, bútorok, textilek, berendezési tárgyak kiválasztása is. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani a Cleartexnél azzal, hogy széles körben elérhetővé tesszük minőségi padló, valamint falburkolatainkat. Ezért 2018. március 01-én megnyitottuk első bemutatótermünket, a Cleartex design lakberendezési stúdiót.
 
A bemutatóterem Budaörsön, a Gyár utca 2. szám alatt, a Cleartex Kft.-vel közös épületben található.   A stúdió nyitásának alapgondolatát az adta, hogy lakásvásárlásnál, felújításnál sokszor találkozhatunk a lakossági felhasználásra szánt burkolatok silány minőségének problémájával. Otthonaink, illetve a benne élő emberek azonban jobbat érdemelnek, ami a Cleartexnél két dolgot jelent: tartósság és egyediség.     Az otthonlét akkor lesz pihentető, ha lakásunkban jól érezzük magunkat, ehhez pedig minőségi berendezés kell. Hangulatunkat jelentősen elrontja, ha állandóan a hitvány minőségű anyagok miatt aggódunk. Rossz közérzetet, sok bosszúságot, emellett pedig jelentős költségeket okoz a tönkrement burkolatok folyamatos cseréje, javítása. Ha a burkolatok jól és tartósan ellátják funkcióikat, illetve hosszú ideig megőrzik eredeti színeiket, mintájukat, nyugodtan élhetjük mindennapjainkat és biztosak lehetünk abban, hogy évekig nem kell még felújítással foglalkoznunk. Legyen szó akár linóleum, PVC, laminált padló, vagy szőnyeg burkolatról, a Cleartex design lakberendezési bemutatóteremben elérhető termékekkel hosszú távra tervezhet.
 
A tartósság mellett kiemelt hangsúlyt kap az egyediség is. Fontosnak tartjuk, hogy minden vásárlónk megtalálja a hozzá leginkább illő stílust, sőt, akár különleges elképzeléseit is megvalósíthassa. Rengeteg minta érhető el a melegburkolatok és a tapéták világában, melyek megtekinthetők bemutatótermünkben, a választást pedig szaktanácsadóink segítik. Ezentúl a már meglévő minták mellett padlószőnyeg és tapéta esetében lehetőség van teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is. Ezeknél a munkáknál rajz, vagy fotó alapján látványtervet tudunk készíteni, ami szerint az egyedi nyomtatású burkolat elkészíthető.     Az építkezők, lakásfelújítók mellett azokat is szívesen látjuk bemutatótermünkben, akik csak kisebb mértékben szeretnék otthonukat megújítani.

Egyénre szabott ülőgarnitúrával, darabszőnyegekkel, függönyökkel, párnákkal várjuk a betérőket. Különlegességnek számítanak azok az egyedi nyomtatású lámpaburák, melyekből szintén bemutatunk pár inspiráló példát Szegeden. Személyre szabott megoldásainkkal megvalósítható, hogy ugyan az a minta megjelenjen a padlón, a falon és a lámpaburán.     A lehetőségek variációja szinte végtelen, amik között könnyű elveszni. Otthonának professzionális megtervezéséhez keresse ezért belsőépítész, lakberendező kollégáinkat. A kínálatunkban megtalálható termékek közti eligazodást emellett szakértőink segítik.

 

A vásárlást myfloor.hu webáruházunk is támogatja. Reméljük, hogy a jövőben minél többen gondolják hozzánk hasonlóan: minőséget otthonra.     

 

Tegye egyedivé lakását a Cleartex design lakberendezési stúdió minőségi burkolataival.

 

Vélemény szövege

Loading...