Szőnyeg újragondolva

2017-02-14 0 Vélemény

Ha a faliszőnyegekre gondolunk, akkor a mamáink/dédimamáinknál lévő faliszőnyeg jut eszünkbe először, ami vagy az ágy mellett volt, hogy felfogja a hideget, vagy a lakás bármely pontján, és jellemzően nem a szépségükért szerettük. A faliszőnyeg divatja a korai középkorig vezethető vissza, de bátran mondhatom, hogy ma sem divatjamúlt. Remek kiegészítő vagy dekoráció lehet lakásunkban. Népszerűségéből az évezredek alatt semmit sem vesztett, legfeljebb rövidebb időszakokban kevésbé volt divatos. Most azonban újra fénykorát éli a faliszőnyeg.

 

Ha viszonylag sűrűn változtatunk a lakás dekorációján, jöhetnek az ágytakarók, függönyök és egyéb méteráruk, no meg egy kalapács és persze rengeteg szög.

 

Egy értékes, nagyon drága szőnyeget sokan egyáltalán nem tesznek szívesen a földre, inkább védik, és díszítenek vele például a falat. 

 

 

 

 

 

Ha kedvet kaptatok, böngésszétek át a myfloor.hu webáruházunkat, mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő szőnyeget, akár falra akár földre.  Tippek a kapcsolódó termékeknél a lap alján. 

Vélemény szövege

Loading...